Thursday, 31 August 2017

Happy Independence Day & Salam Aidiladha

Happy 60th Independence Day Malaysia and Salam Eiduladha to all my friends.

Today was being suprised by my siblings and my parents, they celebrated our August birthday. Rauf (13 Aug), Intan (31 Aug). Yes, we shared the same month, also the same number but different sequence. Interesting right?.

Today (night on 31st Aug) we celebrated Eiduladha. Mom was prepared nasi impit, rendang ayam, rendang daging. During the night, u can heard all mosques will reciting Takbir. Here some picture i attached for my memory and hope u all enjoy. Again, Happy Independence Day & Selamat Hari Raya. Maaf zahir batin.

With love,
Rauf

Tuesday, 16 May 2017

Ramadhan 2017

Ramadhan is near to the corner. Wish all of u in advance Ramadhan Kareem. May what you did will be blessed and ending with the victory.

Can't wait to see my family on this 26th and celebrating our 1st Ramadhan and "solat terawih" together.

Please pray for me to be more better and more better than before. Ameen

Thursday, 12 January 2017

2017. A Happy New Year from me

Hello there.  Hope it's not late for me to wish a a happy new year to all my followers and readers. Okay. For the first of all I am thankfull and wishing all the best to all my friend out there if you all searching the new life of yours.

With love,
Rauf

Sunday, 27 March 2016

Birthday Mak

Last friday I was going back to tg.malim. As I were pickup aqeam's car also I'm going to celebrate my mom's birthday. Even dalam keserhanaan, hanya aku, adik, mak dengan walid. Aku amat merasakan yang aku amat bertuah dan bersyukur kerana Allah memberi peluang kepada aku untuk bersama-sama meraikan emak aku dan dapat balik melepaskan rindu terhadap orang tua aku.

Berkesempatan dengan ini, inginku melakarkan sebuah penghargaan kepada ibuku. Mak. Terima kasih yang tak terhingga kerana melahirkan dan membesarkan auf. Auf sangat bersyukur dan berterima kasih kepada Allah kerana Allah memberikan auf seorang emak yang penyayang, sabar dan sangat menyayangi anak-anaknya. Walaupun kami anak-anak selalu buat mak sedih hati, berdukacita. Selalu melawan cakap mak. Tapi mak tenang je. Auf tahu emak hari-hari berdoa dekat Allah supaya suatu hari nanti anak-anak mak berubah dan menjadi orang yang dpt membanggakan ibubapa, keluarga dan negara. Anak-anak yang patuh soleh dan solehah dan juga doa mak supaya kami anak-anakmu dpt berdikari dan boleh hidup demi masa depan. InsyaAllah auf akan usahakan demi kearah itu.

Emak. Berkesempatan ini, auf sentiasa berdoa dan memanjatkan kesyukuran kepada Allah supaya Allah memberi mak rezeki yang melimpah ruah. Dimurahkan rezeki dan dipanjangkan usia. Mak auf sayang mak dunia akhirat. ❤

Sunday, 27 December 2015

Cherating, a short vacay.


Video i was took when all of them was sleeping while im only awake. It is dangerous for all of drivers to take selfies or whatsoever.  Please dont follow my bad attitude toward this.  Please drive safe!

Hello there!

Last week me and my family was going vacation, a short holiday actually which situated in Pahang. We gone to Cherating.  It's really fun actually because we've planned it last minute and seriously most of us had short time of rest time.

My mom planned to take a short sight to Cherating Beach which situated to Pahang.  I think near to Kuantan maybe.  I've never explore Pahang area before and my time past years was in Bandar Pusat Jengka, Temerloh and Mentakab actually.

Later will upload pictures holiday okay ;)

Thursday, 17 December 2015

Quality time with families

Hi there, this night was the happy moments I had with my family, thanks to my lovely sister.  She was made us happy with her treats.  Thanks Intan for made us gather and having dinner.  Actually its awesome when u have a time with your family rather than you are alone.  Percayalah.  Bukan semua orang nak sangat menyendiri dan mempunyai masa sendiri.  Even aku kadang-kadang suka duduk sendiri kalau boleh nak ada masa sendiri.  Tapi bila kau ada masa dengan family kau.  Kau akan rasa sesuatu.  Perasaan sesuatu yang amat seronok dan gembira bila kau bersama orang yang kau sayang, especially mak ayah kau..

 a picture of me and my family. yang belakang aku tu adik, mak dan walid 

 adik bongsu

 our dinner

 my mom

 makanan kat sini pun boleh tahan sedap

 walid

 nampak satisfaction kat muka mak..


you guys yang duduk area Tanjung Malim. Or siapa2 yang berdekatan dengan kawasan Tanjung Malim, you guys should come to this restaurant, makanan dia serve sedap. deco pun cantik.  Senang cerita sangat puas hati lah. Tak menyesal.. Here the name of the Restaurant. Fatah Western Food Taman Bahtera.  Boleh Waze jer nama kedai tu... Ok lah. Good night. Esok kerja

Tuesday, 15 December 2015

KL night trip

Hi everyone. Its been so long i didn't look stound Kuala Lumpur at the middle of the night when there's no vehicle crowded.  Yes for sure ada part yang rasanya banyak kenderaan bersepah.  Tapi yang aku nak share sini.  Aku dapat rasakan satu ketenangan kotaraya tanpa kenderaan yang bersesak sesak dan jugak udara yg tak beberapa enak.

Monday, 14 December 2015

Hello New, Goodbye Old

Hello there, fore sure some of u all wondered why i am deleting my old blog right?  I am so sorry for the my previous follower especially my ex-colleague in UiTM Pahang.  I remember some of u still blogging and up to date with me. Just on privacy concern, I need to deleted all my previous posts.  Let the memories gone with the wind okay.

Here in my new post.  For sure I am not guarantee that I am always blogging but I will up to date with some experience i had.  Am i had any experience? we will look and see okay.  So to all my friends and ex-follower on my previous one. U can follow me back and for sure I will follow u all..

Happy Blogging :)