Thursday, 17 December 2015

Quality time with families

Hi there, this night was the happy moments I had with my family, thanks to my lovely sister.  She was made us happy with her treats.  Thanks Intan for made us gather and having dinner.  Actually its awesome when u have a time with your family rather than you are alone.  Percayalah.  Bukan semua orang nak sangat menyendiri dan mempunyai masa sendiri.  Even aku kadang-kadang suka duduk sendiri kalau boleh nak ada masa sendiri.  Tapi bila kau ada masa dengan family kau.  Kau akan rasa sesuatu.  Perasaan sesuatu yang amat seronok dan gembira bila kau bersama orang yang kau sayang, especially mak ayah kau..

 a picture of me and my family. yang belakang aku tu adik, mak dan walid 

 adik bongsu

 our dinner

 my mom

 makanan kat sini pun boleh tahan sedap

 walid

 nampak satisfaction kat muka mak..


you guys yang duduk area Tanjung Malim. Or siapa2 yang berdekatan dengan kawasan Tanjung Malim, you guys should come to this restaurant, makanan dia serve sedap. deco pun cantik.  Senang cerita sangat puas hati lah. Tak menyesal.. Here the name of the Restaurant. Fatah Western Food Taman Bahtera.  Boleh Waze jer nama kedai tu... Ok lah. Good night. Esok kerja

No comments: